Spliff - Royal Thai 5 Stuks regular

5 Stuks sativa

Spliff - Royal Thai  5 Stuks  regular
Spliff - Royal Thai  5 Stuks  regular
9.90 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ890025
Royal Thai Reguliere Wiet Zaden

Sativa dominant. Early Thai x Skunk #1. Een soort voor de fijnproever met een aroma van chocola en geroosterde koffiebonen. Actieve, cerebrale high.

Royal Thai heeft een Early Thai moeder en een Skunk #1 vader. Hierdoor heeft ze de geliefde smaak en effect van klassieke Thai, maar een verbeterde topstructuur en een kortere bloeitijd. Ze is een grote opbrenger met een flinke THC productie die wat langer nodig heeft om volledig af te bloeien, maar absoluut het wachten waard is.

Royal Thai is lang en rank qua structuur en heeft kaarsvormige toppen, ze kent wel wat variatie in vooral uiterlijk. Er zijn drie fenotypes. Feno 1 is een langgerekte plant met luchtige toppen, een echte sativa. Ze heeft een houtachtige, dennenappel aroma. Feno 2 neigt meer naar Skunk en heeft vette, grote toppen en heeft een wat zoetere smaak. Deze neigt al meer naar die typische Thai chocolade smaak. Feno 3 heeft de echte Thai smaak en aroma (chocolade, cacao). Deze heeft wel langer nodig dan de andere fenotypen om af te bloeien. Raadzaam om de Royal Thai in de groeifase onder continu licht te plaatsen, zodat de eindlengte beperkt blijft. Niet meer dan 9 planten per 1m2. Twee keer toppen om de opbrengst te maximaliseren. Bloem-blad verhouding is uitstekend. Buds behouden gewicht en structuur als je ze droogt.

Om het aroma en smaak optimaal te ontwikkelen adviseren we haar minimaal een aantal weken te curen. Dit zal ook de high ten goede komen. Een heerlijk aroma van zoete chocolade met een hint van geroosterde koffie. De smaak is krachtig: citroenachtig met een heerlijke chocolade nasmaak. De high is sterk, maar helder, trippy en pyscho-actief.