Spliff - Hazo no. 1 5 Stuks regular

5 Stuks sativa

Spliff - Hazo no. 1 5 Stuks  regular
Spliff - Hazo no. 1 5 Stuks  regular
9.90 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ890017
Haze No. 1 Reguliere Wiet Zaden

Sativa. Afghani #1 x O. Haze x Skunk #1. Langgerekte sativa die bedekt is met kristallen. Zoetzure, bloemige haze geur en smaak. Sterke psychoactieve high.

Sativa. Afghani #1 x O. Haze x Skunk #1. Kruidig, houtachtig aroma en zoetzure, bloemige Haze smaak. Medicinaal te gebruiken tegen de ziekte van Crohn, epilepsie, MS en andere spasme-gerelateerde aandoeningen. Hoog THC percentage en een sterke psychoactieve high.

Deze 90% sativa dominante hybride is een kruising van Afghani #1, O. Haze en Skunk #1. Kenmerkend zijn haar hoge THC percentage en wereldberoemde Haze smaak. Ze is bedekt met kristallen die de toppen een gelige gloed geven. Deze soort kan na 12 weken geoogst worden, maar blijft ook daarna gewoon doorbloeien. Naarmate je haar langer laat bloeien wordt steeds meer THC wordt afgebroken naar CBN, waardoor de high dan een meer fysiek karakter krijgt.

Haze #1 is totaal niet bossig qua structuur en heeft de neiging zich te strekken. Licht kan dus eenvoudig de lager gelegen takken en internodes bereiken. Ze heeft dunne takken met ranke, lichtgroene bladeren en vormt over de gehele plant witte, langgerekte toppen. Deze toppen zijn niet zo compact als bij een indica dominante plant, maar je zult versteld staan van het totale gewicht. Om lengte te beperken kan je haar direct op een 12/12 lichtregime zetten. 6 planten per vierkante meter is het maximum, aangezien ze de ruimte nodig hebben.

Ze heeft een kruidig, houtachtig aroma en die typische zoetzure Haze smaak met een hint van wilde bloemen. Haze #1 zorgt voor een sterke psychoactieve high en is daardoor medicinaal goed te gebruiken bij de ziekte van Crohn, epilepsie, MS en andere spasme-gerelateerde aandoeningen.