Spliff - AK 5 Stuks feminized

5 Stuks hybrid

Stuks
Spliff - AK  5 Stuks  feminized
Spliff - AK  5 Stuks  feminized
32.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ895068
AK Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. (Colombian Gold x Highland Thai x Mexican x Afghani #1) x NL Special. Zeer stabiel en uniform. Compacte toppen met veel hars. Wierrook-aroma met een pittige, zoete smaak.

We hebben een AK als moeder gebruikt en haar gekruist met onze sterkste NL Special (90% Indica) vader. Het resultaat is een Indica dominante AK met een nog hoger THC percentage. AK is een echte snelbloeier en doet het goed op alle media. Ze is zeer schimmelbestendig en ideaal voor een SOG kweek. Bovendien is AK één van onze meest stabiele soorten.

AK is eer eenvoudig te kweken en heeft weinig voeding nodig, ze raakt bovendien niet gestrest van te hoge of te lage temperaturen. Voor optimale bloei snelheid kun je het beste wat ruimte tussen de planten over laten. Als je de lagere toppen dieft vormt ze één enorme hoofdtop, maar als je de ruimte hebt kan je haar ook goed 'supercroppen'.

De knalharde toppen hebben rode haartjes en zijn bedekt met kristallen. AK heeft een kruidige, zoete geur met een licht houtige noot. De smaak is kruidig en zoet. AK staat bekend als een van de meest krachtige wietsoorten, de high is een heerlijke mix tussen een licht psycho-actief effect en een ontspannende bodystone. Geschikt voor medicinaal gebruik bij o.a. menstruatiepijn, spierpijn, gewrichtspijn, neuropathische pijn, ms, slapeloosheid en depressie.

AK Feminised Spliff Seeds
50% Sativa. Colombian, Thai, Mexican en Afghani genetica. Houtige geur en kruidig zoete smaak. Compacte, THC rijke buds. Perfect voor SOG. Bodystoned high, lichtelijk psychoactief. Potentieel THC percentage hoog.

Onze vrouwelijke AK heeft iets meer Indica genen in zich dan onze reguliere AK. Toch heeft ze dezelfde Colombian Gold, Thai Sativa, Mexican Sativa en Afghani Indica met een kleine Indica toevoeging. Hierdoor ligt de opbrengst hoger en is de kwaliteit nog iets beter. AK is een echte vroegbloeier en heeft een goed THC niveau van rond de 20%. AK doet het goed op zowel hydrosystemen als aarde en ideaal voor SOG. Ze is zeer schimmelbestendig en is één van onze meest stabiele soorten met zeer uniforme planten.

Zeer eenvoudig te kweken, want ze weerstaat eenvoudig hoge en te lage temperaturen. Daarnaast heeft de AK niet veel voeding nodig. Wel is het beter wat ruimte te laten tussen individuele planten. Als je de lagere toppen dieft dan creëer je een grote hoofdtop. Of als je de ruimte hebt kan je haar ‘supercroppen’. Ze kent een zeer felle groeiperiode.

De knalharde toppen hebben rode haartjes en zijn bedekt met kristallen. Zij heeft een kruidige, zoete smaak met een licht, houtige nasmaak. AK kent en één van de meest krachtige highs, dankzij haar hoge THC gehalte. Medicinaal gebruik: tegen pijn, misselijkheid en stress.

AK Feminised Spliff Seeds
Soort: 50% Sativa
Smaak: kruidige, zoete smaak met een licht, houtige nasmaak.
Effect: Bodystoned high, lichtelijk psychoactief.
Bloeitijd binnen: 8 weken
Oogsttijd buiten: september / oktober
Aantal zaden: 5 vrouwelijke zaden
THC: 20%.