Seed Sjop Bestelling

Sjoppie - Chocolate Haze

Feminized Binnen/Buiten

Sjoppie - Chocolate Haze
€ 9.00 vanaf € 5,95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZds733
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

THC: 20
CBD: Low
Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
Hoogte Binnen: 90 - 160 cm
Hoogte Buiten: 150 - 200 cm
Bloei: 9 - 10 weken
Oogstmaand: Eind oktober
Genetische Achtergrond: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Type: Sa 95% In 5% Ru 0%
Effect: Zeer high
Smaak: Chocolate, Sweet, Earthy
Klimaat: Mild

Liefhebbers van chocolade zullen worden verrast en betoverd door het kweken van Chocolate Haze cannabiszaden.
Deze soort, een fenotype van de stam Chocolope, is veerkrachtige en produceert een zoete en gelukzalige high die de roker een opbeurend, zonnig en stralend gevoel geeft.
Deze unieke soort zorgt ervoor dat u binnen 8 – 10 weken buds hebt die u kort daarna kunt delen met uw vrienden.

Dit smakelijke genetische wonder is gecreëerd om uit te groeien tot een sterke plant die vroeg geoogst kan worden. Kwekers zullen enthousiast zijn over het gemak en de snelheid waarmee dit gaat. De basis van deze soort is een OG Chocolate Thai die zorgvuldig gekruist is met de all-star Cannalope Haze. Deze hybride soort heeft weinig weerstand tegen schimmel als hij klein is. De plant is gefeminiseerd zodat de productie gegarandeerd is.

Deze soort kan het beste 's middags gerookt worden en zal een dwalende geest, genietend van de buds, een heldere intellectuele high geven. De aanschaf van Chocolope-zaden zal leiden tot een grote oogst en een krachtig effect. Het energieke gevoel van euforie duurt 1 – 2 uur en zorgt ervoor dat de gebruiker waakzaam is en alert op zijn omgeving. Wanneer het alleen gebruikt wordt kan het vragen oproepen en inspiratie aanwakkeren. Haze-soorten worden gewoonlijk als de allersterkste weed aangemerkt.

Chocolate Haze is een geneeskrachtige soort voor mensen die lijden aan chronische depressies. Het zal ze opbeuren en opvrolijken en steunen bij de bestrijding van een verscheidenheid aan medische aandoeningen. Artritis, ADD/ADHD, gewrichtspijn, stress en migraine worden allemaal sterk verminderd bij regelmatig gebruik van deze soort.

De plant is genetisch geworteld in Thailand en produceert zijn bloemen snel. Chocolade Haze-zaden zullen goed gedijen in hydroculturen en aarde, maar houd wel rekening met de ruimte die deze grote planten nodig hebben. De buds zijn bij het roken een crowd-pleaser; de plant zelf is een lust voor het oog! De plant zal in alle richtingen uitgroeien en uw kweekruimte helemaal in beslag nemen.

Chocolade Haze is als lid van de Haze-familie een sativa-dominante soort. Hij bestaat voor 95% uit Sativa en 5% uit Indica. Haze-soorten werden oorspronkelijk in de jaren 70 in Californië gekweekt voordat ze de wereld over gingen en populair werden in Amsterdam. Chocolade Haze-zaden hebben een THC-gehalte tot 20% en geven, zelfs de meest ervaren rokers, een zeer krachtige high.

Ervaren kwekers zullen buiten 450 – 500 gram gedroogde buds per plant oogsten. Dit veerkrachtig gewas is makkelijk buiten te kweken en is in oktober of november klaar voor de oogst. Door zijn enorme omvang wordt het niet aangeraden om de plant binnen te kweken. Deze grote, bosachtige plant kan het best verzorgd worden door ervaren kwekers die elke mogelijke aantasting door schimmel vroeg op weten te vangen. Binnenshuis kan de plant een hoogte bereiken van 160 cm., buiten kan hij uitgroeien tot 200 cm.

De rook van deze soort wordt omschreven als fruitig, licht, en met een sterke chocoladesmaak die in de lucht blijft hangen en door de kamer danst. Gebruikers beschrijven een gevoel van korte transformatie naar de nostalgie van de jaren 80 als ze de zachte rook door hun longen laten glijden en de chocolade-smaken op hun tong laten dansen.


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal

Specificaties

Geschikt voor Buiten, Binnen, Binnen en buiten
Soort Gefeminiseerd
Bloeitijd 8 tot 10 weken
CBD Low
THC Extreme
Hoogte binnen >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Opbrengst binnen 400-500 g/m²
Opbrengst buiten 400-500 g/plant