Sjoppie - Amnesia Haze Automatic

Autoflowering Special

Sjoppie - Amnesia Haze Automatic
vanaf € 5,95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZds7A12
Amnesia Haze Automatic

De Amnesia Haze Automatic is het resultaat van jarenlang kweken.
Een kruising van de originele Amnesia Haze, die in de jaren '90 in Nederland werd gekweekt door Hy-Pro Seeds.
De originele Amnesia, ook bekend als Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze en vele andere namen, is een alom geliefde klassieke Sativa variëteit.  

Het grootste nadeel van Sativa variëteiten zoals de Amnesia, is dat de plant er lang, gemiddeld 12 weken, over doet om te bloeien, en sommige fenotypen doen er tot maximaal 20 weken over. Dit neemt voor veel kwekers teveel tijd in beslag. Daarnaast wordt deze plant redelijk hoog, wat een probleem kan zijn voor kwekers met beperkte ruimte.

Amnesia Haze Automatic is bedoeld als oplossing voor deze problemen en biedt dezelfde euforische high en dezelfde kruidige en zoete smaak als de originele Amnesia, maar met een veel kortere groeitijd en ze is kleiner van stuk. Dit betekent dat deze variëteit nu ook door de kwekers gekweekt kan worden die daar voorheen niet toe in staat waren.

Bij binnenkweek duurt het ongeveer 80 dagen om van zaad tot bud te groeien. In dit tijdsbestek kan deze plant erg groot worden, met name in vergelijking met andere zelfbloeiende variëteiten. Dit is een duidelijk kenmerk van de Sativa-dominante genetica - grote planten, grote, dunne bladeren en lange uitgestrekte buds. De Amnesia Haze Automatic is een krachtige plant die ongeveer 80- 120 cm hoog kan groeien. Deze grote Sativa-dominante zelfbloeiende variëteit biedt evenals de originele Amnesia overvloedige opbrengsten van hoogwaardige haze-achtige buds. Deze plant wordt graag gevoed, maar pas op voor overvoeding, want de plant kan, net als de Haze, gevoelig zijn voor voedingsmiddelen.

Na 80 dagen groeien en bloeien kun je rekenen op een opbrengst van gemiddeld 150 gram en, onder ideale omstandigheden, van maximaal 180 gram. De plant levert lange, vossenstaartachtige buds op met een zoet, kruidig en muskachtig aroma. Al met al beschikt deze plant over het aroma, de smaak en het effect van de klassieke Amnesia. De Amnesia Haze Automatic is de perfecte zelfbloeiende variëteit voor de liefhebbers van Haze.

THC: 18%
CBD: Medium
Yield Indoor: 350 - 400 gr/m2
Yield Outdoor: 130 - 180 gr/plant
Height Indoor: 50 - 100 cm
Height Outdoor: 100 - 120 cm
Bloeitijd: 8 - 10 weken
Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
Genetische achtergrond: Amnesia x Ruderalis
Type: Sa 50% In 20% Ru 30%
Effect: Cerebraal en verheffend
Klimaat: Mild

Specificaties

Soort Autoflowers
Bloeitijd 8 tot 10 weken, 10 weken en langer
THC Extreme
CBD Medium
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Auto 10-11 wkn na ontk, Auto 11-12 wkn na ontk
Opbrengst binnen 400-500 g/m²
Opbrengst buiten 100-200 g/plant
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen

Alle tags