RQS - Ice

Feminized Binnen/Buiten

RQS - Ice
RQS - Ice
RQS - Ice
RQS - Ice
RQS - Ice
RQS - Ice
€ 8,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ701
Opbrengst 55-65 gram
Oogstmaand September
Hoogte van de plant 50-60 cm
Genetische achtergrond Afghan x Northern Light x Skunk
Effect Lichamelijk stoned
Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog
Bloeitijd 8-10 weken
Type Sativa: 10% Indica: 90%

Door het kruizen van een pure Afghaan met een Northern Light en de cannabis soort Skunk,
is er een wonder plant onstaan genaamd Indica Crysta Extreme, beter bekend als ICE.

Door het kruizen van een pure Afghaan met een Northern Light en de cannabis soort Skunk is er een wonder plant onstaan genaamd Indica Crysta Extreme, beter bekend als ICE. Een cannabis soort die beroemd is geworden door zijn vele harskliertjes. De toppen die de ICE produceert zitten boordevol crystallen, waardoor de ICE daadwerkelijk een beetje bevroren lijkt.

Onze Gefeminiseerde ICE is vandaar ook de meest populaire marijuhana plant onder de kwekers die graag veel en sterke hash willen produceren.Zoals de naam als verklapt is de ICE een Indica dominate plant, wat ook heel goed terug is te zien aan zijn dikke en vette bladeren. Het is een vrij kleine cannabis plant die over het algemeen niet langer wordt dan 1 meter. Ondanks dat de plant zo klein blijft is het mogelijk om de ICE af te snoeren of te toppen. Zo zal de ICE plant gedwongen worden om zijdelings breder te groeien wat meer op kan brengen.

Indoor zal ze ongeveer 55-65 gram per plant opbrengen, of ongeveer 400 gram per vierkante meter. Outdoors heeft ze het liefst een warm klimaat zoals Spanje of Californie. Na ongeveer 8 weken bloeien zal de Gefeminiseerde Indica Crystal Extreme uitgebloeid zijn tot oogsrijpe cannabis plant.

Voor de mensen die graag veel sterke hash willen maken raden wij aan om de plant 2 weken langer te laten bloeien om zo de harsinhoud te maximaliseren.
Dankzei haar enorm dominate Indica genetica zal de ICE een extreem stoned effect mee brengen na het roken. Dus voor liefhebbers van een enorm stoned effect, of de kwekers die graag hun eigen hash willen maken, is de ICE een geweldige keuze

Specificaties

Bloeitijd 8 tot 10 weken
THC Medium, High
CBD Low
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand September
Opbrengst binnen 300-400 g/m², 400-500 g/m²
Opbrengst buiten 400-500 g/plant, 500-600 g/plant
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen
Moeilijkheidsgraad Gevorderden
Effect Lichamelijk Stoned