Kera seeds - Top 44

Feminized

Kera seeds - Top 44
€ 6,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS32
De plant is populair omdat deze schimmelbestendig is, eenvoudig te kweken is en snel klaar is. Ze heeft een gemiddeld THC-gehalte met 10 tot 15% en zorgt dus ook voor medicinale effecten.

Herkomst
Top 44 zaadjes zijn een kruising tussen Skunk #1 en Viking, beide Indica's afkomstig uit Afghanistan. De plant bestaat voor zo'n 80% uit Indica en 20% uit Sadiva. De naam Top 44 is afgeleid uit de korte bloeiperiode van de plant. De Top 44 Wiet zaden zijn namelijk al na 44 dagen uitgebloeid tot een volledige plant (dat is iets meer dan 6 weken). De korte bloeiperiode maakt het ook geliefd onder kwekers, omdat er snel resultaat is.

Kweekeigenschappen
De Top 44 is een plant met weinig vertakkingen en een hoofdtop. De plant heeft veel blad en zachte, harsrijke toppen. Ze groeit relatief weinig de hoogte in. Vanwege de compactheid van de plant bloeit ze daarom ook prima in kleine kweekruimtes, zoals een balkon of kast. Ze wordt ongeveer één meter hoog. De plant kan geoogst worden in september. De opbrengst kan enorm zijn met deze plant, maar dan heeft ze wel wat meer aandacht nodig dan de gemiddelde plant om volledig tot haar recht te komen.

Effect en smaakbeleving
De Top 44 kenmerkt zich door een zoete citroensmaak met een vleugje gebrande suiker. Het effect is intens en houdt lang aan. Je wordt er ontspannen van en het zorgt voor een ultieme balans tussen een prettige lichamelijke verdoving en een energiek euforisch gevoel. De rook is mild, waardoor de smaak als intenser wordt ervaren. De Top 44 kan ook gebruikt worden voor medicinale effecten. Het vermindert stress, angst, pijn, misselijkheid en verbetert de eetlust.

Unieke eigenschappen
• Ideaal voor de beginnende kweker
• Zeer korte bloeiperiode
• Goed geschikt voor kleine ruimtes
• Hoge opbrengst Koop Top 44 cannabis zaden hier tegen een lage prijs en snelle bezorging.

Ben je een beginner in het kweken van een cannabisplant?
Of wil je snel een hoge opbrengst?
Wacht dan niet te lang met Top 44 wietzaden kopen, maar schaf ze vandaag nog aan!