Kera seeds - OG Kush

Feminized

Kera seeds - OG Kush
€ 7,50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS25
Kera OG Kush
OG Kush wordt beschouwd als een van de ultieme Kushvariëteiten en is beroemd over de hele wereld vanwege haar sterke en complexe effecten en intense smaak. Veel Hollywood beroemdheden, rappers, medicinale gebruikers en die-hard blowers hebben aangegeven dat dit hun favoriete soort is als het op kracht aankomt. De betekenis van de afkorting 'OG' in haar naam is veelbesproken, maar aan haar kracht is nog nooit getwijfeld.

Herkomst
Haar werkelijke genetica is onbekend. Sommigen zeggen dat OG Kush een mix is van ChemDawg met een Lemon Thai en een Pakistani Kush. Anderen zeggen dat het gewoon een speciale stek is van de ChemDawg uit de vroege jaren negentig. Zelfs over de betekenis van de naam OG wordt gediscussieerd; sommigen beweren dat het Original Gangster betekent. Toch zijn de meeste mensen het erover eens dat het, vanwege haar afkomst, Ocean Grown betekent.
Kush is een Hindoestaanse jongensnaam. Het betekent `zoon van Hindu God`.
Kush is een cannabissoort van de indicavariant. Er zijn vele vormen zoals Bubba Kush en OG kush. Kush-cannabis stamt af van planten uit Afghanistan, Iran, Pakistan en het noorden van India. De naam verwijst naar het gebergte Hindoekoesj.

Kweekeigenschappen
OG Kush staat erom bekend dat ze lichtelijk oprekt tijdens de groei, maar snel voller wordt tijdens de bloei. Over het algemeen wordt ze 90 tot 160 cm hoog. Haar buds zijn groot en dik; limoengroene clusters bedekt met een dikke laag hars. Er zijn veel goede redenen waarom OG Kush zo populair is geworden. Nu beschikbaar als een gefeminiseerde variëteit van de Kera Classic lijn, dus je kunt dit verbazingwekkende ras zelf uitproberen. Het effect is even sterk en complex als de smaak. OG Kush bloeit 8 weken en de gemiddelde oogst is 65 gram per plant.

Effect en smaakbeleving
Het effect van OG Kush is lichamelijk net zo sterk als geestelijk. OG Kush wordt overwegend beheerst door Indicagenen, maar de initiële kick die je voelt komt absoluut door de Sativa en wordt snel gevolgd door een lichamelijk ontspannend en verdovend gevoel.

Unieke eigenschappen
  • Internationaal Beroemd
  • Extreem sterk cannabisras
  • Lichte citrusaroma
  • Een langdurige nasmaak


Specificaties

Soort Cup Winnaar
Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC High
CBD High
Hoogte binnen >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen
Sativa - Indica 25% Sativa 75% Indica

Alle tags