Kera seeds - OG Kush Auto

Feminized autoflower

Kera seeds - OG Kush Auto
€ 7,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS38
OG Kush auto wietzaden kopen heeft meerdere voordelen.
Deze gefeminiseerde soort is een variant met de kenmerken van Sativa, Indica en Ruderalis.
Het geeft een zeer lekkere, zoet ruikende wiet van topkwaliteit, in combinatie met een korte en eenvoudige kweek.
Deze variant is de zelf bloeiende versie van de originele Kera OG Kush.

Herkomst
Deze OG Kush auto wiet zaden zijn ontstaan uit een kruising van de Og Kush met een Haze 2.0 autoflowering, de Ruderalis cannabis. Het resultaat is een topplant van de hoogste kwaliteit die valt in de categorie Californische type Marihuana. Doordat er alleen sprake is van vrouwelijke planten is iedere plant na zijn bloeiperiode geschikt om te oogsten.

Kweekeigenschappen
De OG Kush auto zaadjes zijn zeer geschikt om ook in kleine ruimtes binnenshuis of op kleine plaatsen in de buitenlucht te kweken. Het is een zeer sterke cannabisvariant die zeer eenvoudig door eenieder kan worden verbouwd. De plant bloeit automatisch en heeft slechts met enige regelmaat een klein beetje water nodig. Volgroeid zal de plant veel zware en dikke harsachtige toppen voortbrengen die begeleid worden door een zoete en aantrekkelijke geur. De plant is zowel geschikt voor teelt binnenshuis als ook in de buitenlucht. Afhankelijk van de groeicondities bereikt het een hoogte tussen de 90 en 120 centimeter. De bloeitijd is slechts 70 tot 80 dagen, waarbij de buitenteelt oogsten mag verwachten tussen april en oktober. Hierdoor zijn meerdere oogsten per jaar mogelijk.

Effect en smaakbeleving
Koop OG Kush auto cannabis zaden, kweek ze tot een mooie plant en oogst een rijke wiet die een hoog THC gehalte bevat. Hij heeft een krachtig en zoete aroma die bij gebruik tonen van citrus, aardolie en peper laat proeven. Bij gebruik zijn de effecten krachtig te noemen, zowel voor het lijf als voor de geest. Het is een marihuana die zowel in gezelschap maar ook alleen prima is te gebruiken omdat het over een sterk rustgevende eigenschap beschikt. Beginnende rokers wordt dan ook geadviseerd om voorzichtig met OG Kush om te gaan.