Kera seeds - Northern Light

Feminized

Kera seeds - Northern Light
€ 7,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS06

Extra informatie

THC
18%
CBD
Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek
500 – 550 gram per m2
Opbrengst buitenkweek
575 – 625 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek
80 -120 cm
Hoogte buitenkweek
180 – 250 cm
Bloeiperiode
7 - 8 weken
Oogstmaand
Eind september
Genetische achtergrond
Indica
Sativa - Indica
50% Sativa 50% Indica

Details

Wanneer we het hebben over de beroemdste en populairste cannabisplanten ter wereld is Northern Light een soort die er zeker bij hoort. Northern Light wordt bij veel kruisingen gebruikt en vormt de basis voor veel verschillende cannabisplanten, onder andere voor de huidige Nederwiet.
Herkomst
Northern Light bestond ooit uit 11 varianten die hun oorsprong vonden aan de Westkust van Amerika. De samenstelling van Northern Light is mooi in balans, namelijk 50% Sativa en 50% Indica. Northern Light is een enorm sterke cannabissoort die al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept. Deze soort heeft al meer dan drie keer de eerste prijs in de High Times Cannabis Cup behaald.

Kweekeigenschappen
Het kweken van Northern Light is een bijzondere ervaring, met name voor de beginnende kweker. In principe is de Northern Light ontwikkeld voor binnenkweek, maar zoals al onze soorten kan ze ook buiten worden gekweekt. Wanneer je haar binnen kweekt, zal ze ongeveer 1 meter hoog worden. Buiten wordt Northern Light veel groter. Met genoeg warmte, licht, ruimte en voeding kan ze wel 2 meter hoog worden. De bloeiperiode van Northern Light is ongeveer 7 tot 8 weken. Je kunt een beetje experimenteren door haar iets vroeger of iets later te oogsten. Bij vroeger oogsten krijg je een krachtigere smaak en later oogsten zorgt voor een heftiger effect, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Effect en smaakbeleving
Northern Light heeft een bijzondere, zoete geur en een zachte, zoete en kruidige smaak. Northern Light geeft een heftig effect met een flinke high, energie en alertheid. Ook werkt Northern Light positief op je humeur. Medisch gezien helpt Northern Light bij angst, stress en pijn.

Unieke eigenschappen
  • Heftig effect
  • Geeft energie en goed humeur

Specificaties

Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC Medium, High
CBD Medium
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand September
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen