Kera seeds - Hurrican Outdoor

Feminized Outdoor

Kera seeds - Hurrican Outdoor
€ 8,50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant kera
ArtikelcodeZKS30
Hurricane
Outdoor Hurricane is een beruchte buiten wietplant. Hurricane wietzaadjes zijn speciaal ontwikkeld voor het klimaat in Nederland. Hiermee is de plant geschikt voor elk klimaat dat gelijk of warmer is dan het klimaat in Nederland.
Herkomst
Outdoor Hurricane is een kruising tussen Afghaanse en Nederlandse Skunk, die volledig is aangepast aan het natte en koude Nederlandse klimaat. Outdoor Hurricane dankt haar naam dan ook aan het feit dat ze zelfs in een natte en wisselvallige zomer volledig tot bloei kan komen en uitstekende resultaten oplevert en zo hoop geeft aan de Nederlandse buitenteler. Hurricane is een sterke en betrouwbare schimmelresistente plant, 75% Indica en 25% Sativa.

Kweekeigenschappen
Overbemesting van Outdoor Hurricane kan buitensporige bladgroei stimuleren en de productie verminderen.
Outdoor Hurricane is een betrouwbare buitenfavoriet met een zware 'knock-out stoned', die populair is bij recreatierokers en medische gebruikers. De rook is nogal zoet en de uitstekende high/stoned.

Effect en smaakbeleving
De smaak van de Outdoor Hurricane is zoet en het effect is sterk. De werking is ontspannend en stoned en het "Couch Lock" effect kan hierbij optreden. De wiet soort is populair bij de gewone gebruiker en bij medicinale gebruikers.
Unieke eigenschappen

  • Snelle soort
  • Speciaal voor buiten
  • Zoete smaak en uitstekende high


Specificaties

CBD Medium
Hoogte buiten 60cm -100cm, >100cm
Oogstmaand Oktober
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten
Sativa - Indica 25% Sativa 75% Indica

Alle tags