Kera seeds - Greengo Bio Haze

Feminized

Kera seeds - Greengo Bio Haze
€ 8,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS44
Kera Greengo Bio Haze
Koop Kera Greengo Bio Haze cannabis zaden en kweek je eigen exclusieve Bio Haze.
Onze Greengo Bio Haze wiet zaden zijn gefeminiseerd, dat wil zeggen, van het gewenste vrouwelijke geslacht.

Haze is een zeer populaire wietsoort die ook veelvuldig in koffieshops wordt aangeboden. ook is het een zeer goede plant voor medicinale doeleinden. Het is een van de duurdere wiet soorten omdat er minder gram per vierkante meter kan worden opgekweekt. Hierdoor is de opbrengst wat lager dan bij andere soorten. Hiervoor terug krijg je wel een erg speciale wietsoort die krachtiger is als alle andere soorten. Kera Greengo Bio Haze Wietzaden kopen is dan ook een prima alternatief voor de thuiskoper. De Greengo Bio Haze zaadjes, de naam zegt het al, zijn 100% biologisch van oorsprong en bevatten geen ongewenste bestrijdingsmiddelen.

Herkomst
Haze vind zijn oorsprong in California en is ontstaan uit een kruising van de Sativa Indica. Er zijn veel varianten verkrijgbaar waarvan de bekendste Amnesia Haze, Silver Haze, Dutch Haze, Master Haze, Mexican Haze, het door Jimi Hendrix bezongen Purple Haze, en Haze Automatic zijn. De naam verteld hierbij meer over de afkomst, de geur of de kleur van de wiet.

Kweekeigenschappen
De Greengo Bio Haze Wiet zaden kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De plant heeft een bloeitijd van ongeveer 9 tot 10 weken. De oogst zal in de regel in oktober plaatsvinden. Indien er kweeklampen worden gebruikt is het belangrijk om te weten dat de plant niet goed tegen een hoge wattage bestand is. Een lamp van 600 watt kan al te veel zijn, echter een ervaren kweker zal dit goed weten te ondervangen.

Effect en smaakbeleving
Haze heeft een uitgesproken zoete smaak en geur. Het heeft een sterk geestelijk effect op de gebruiker die flink stoned zal worden en waarbij tijdelijk geheugenverlies mogelijk is. Ook een gelukzalig en energiek gevoel worden als kenmerken benoemd. Spreekt bovenstaande je aan dan zijn de Kera Greengo Bio Haze Wiet zaden een prima product om zelf te gaan kweken.