Kera seeds - Dutch Power 2.0

Feminized

Kera seeds - Dutch Power 2.0
€ 6,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS04
Extra informatie
THC
16%
CBD
Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek
400 – 450 gram per m2
Opbrengst buitenkweek
450 – 500 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek
80 -120 cm
Hoogte buitenkweek
160 - 200 cm
Bloeiperiode
8 - 9 weken
Oogstmaand
Oktober
Genetische achtergrond
African Sativas
Sativa - Indica
75% Sativa 25% Indica

Details
De bekendste kenmerken van Dutch Power 2.0 zijn dat ze zowel binnen als buiten uitzonderlijk goed en makkelijk groeit, niet al te groot wordt en een geweldige opbrengst geeft. Een echte Hollandse kwaliteitsplant!

Herkomst
Dutch Power 2.0 is een populaire en sterke plant van Nederlandse bodem. Ze is ontstaan door een kruising met Afrikaanse Sativa´s. Dutch Power 2.0 is dan ook voornamelijk Sativa (75%), maar heeft ook heftige Indica tonen die de plant zo krachtig maken. Ze heeft haar naam dan ook te danken aan haar krachtige en heftige cannabis.

Kweekeigenschappen
Dutch Power is geschikt voor binnen- en buitenteelt. Het is een snelbloeiende en betrouwbare plant die een grote opbrengst geeft en relatief makkelijk te kweken is. Dutch Power is dus geschikt voor beginnende kwekers. De plant wordt niet erg groot, maar de kristalrijke toppen zijn groot en compact. De bloeiperiode van Dutch Power is 8 tot 9 weken.

Effect en smaakbeleving
Dutch Power heeft een zachte en bitterzoete smaak en een rijke milde rook. Het zoete is afkomstig van de citroensmaak en het bittere is afkomstig van de kruidige smaak. Dutch Power geeft een sterk energiek effect met een heftige high. Het is een echte oppepper waar je actief en vrolijk van wordt. Op medisch gebied wordt Dutch power gebruikt bij pijn, stress en angstgevoelens.

Unieke eigenschappen
Zachte smaak
Echte oppepper

Specificaties

Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC Medium
CBD Medium
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen