Kera seeds - Crazy Mouse Auto

Feminized autoflower

Kera seeds - Crazy Mouse Auto
€ 6,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS37
Koop Cheese auto wiet zaden en kweek heel gemakkelijk je eigen wiet.
De plant is zowel binnen als buiten zeer gemakkelijk te kweken en is daardoor al jarenlang een favoriete plant, of je nu veel of weinig kweekervaring bezit.

De Cheese autoflowering heeft andere eigenschappen dan de traditionele Cheese. Doordat de plant meer CBD bezit wordt deze soort ook gebruikt voor medicinale toepassingen. Denk hierbij aan pijnklachten, reumatische klachten, Multiple Slerose maar ook sociale angsten. Symptomen en pijnen kunnen door gebruik flink minder worden.

Herkomst
De Cheese autoflowering Wiet Zaden zijn het resultaat van een kruising tussen de zeer populaire originele Cheese wiet en de automatisch bloeiende plant Critical+. Het resultaat is een plant die automatisch zal bloeien en de positieve eigenschappen van beide soorten verenigd. De originele Cheese is afkomstig uit Engeland en is een kruising tussen de soorten Skunk en Kush. In de plant zijn de eigenschappen terug te vinden van zowel de Sativa als de Indica en de Ruderalis soorten.

Kweekeigenschappen
Koop Cheese auto cannabis zaden en ontvang een soort die zeer gemakkelijk door een ieder is te kweken. Doordat ze verkocht worden als feminized zaden zullen alleen de gewenste vrouwelijke planten groeien. Er zijn slechts 70 dagen nodig om de Cheese auto zaadjes uit te laten groeien tot een mooie plant met een grote hoeveelheid harsige toppen. De plant zal een hoogte krijgen tussen de 60, en bij ideale omstandigheden 135 centimeter. De toppen geven al een heerlijke geur af waarbij de associatie met de originele Cheese heel duidelijk aanwezig zal zijn.

Effect en smaakbeleving
Cheese auto Wietzaden kopen doe je voor de uiteindelijke opbrengst en het effect van de plant. Dat effect is zowel medicinaal als hypnotiserend van aard en bezit de kenmerken van de originele Cheese wiet. Die zijn het beste te omschrijven als een diepe en zeer aromatische smaak die een sterke stoned effect veroorzaakt. Door een langdurige werking is de wiet weer uitermate geschikt voor medicinale doelstellingen omdat de positieve effecten langdurig zullen aanhouden.