Sjoppie - Burmese Kush

Feminized

Sjoppie - Burmese Kush
vanaf € 5,95 *Prices include VAT
Article codeZdsKS14
Burmese Kush

THC                        20%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        Medium/High
Opbrengst buitenkweek        Medium/High
Hoogte binnenkweek        55 – 65 cm
Hoogte buitenkweek        90 – 140 cm
Bloeiperiode                Ongeveer 9 weken
Oogstmaand                Oktober
Genetische achtergrond        Trainwreck X White Widow
Sativa - Indica                90% Sativa 10% Indica

Details
Burmese Kush is een prachtige kruising tussen Trainwreck en White Widow.
De inbreng van de uit Californië afkomstige Trainwreck zien we terug in het heftige effect dat je net zo hard en onverwachts raakt als een trein die je niet aan zag komen.

Herkomst en populariteit
Burmese Kush is ontstaan uit een kruising tussen Trainwreck en White Widow. De samenstelling is 90% Sativa en 10% Indica. Dankzij de kruising met White Widow geeft Burmese Kush een mooie opbrengst. Burmese Kush werkt snel bij hevige pijn en is daarom ook op medisch gebied erg populair.

Productie
Burmese Kush kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar buiten zal ze het best groeien. Het is niet de makkelijkste plant om te kweken, maar ook zeker niet de moeilijkste. Soms mag je best wat extra aandacht geven aan je plant, dan word je bij de oogst beloond. Burmeshe Kush is deze extra aandacht zeker waard. Ze heeft een bloeitijd van ongeveer 9 weken en kan bij buitenkweek in oktober geoogst worden. Burmese Kush groeit uit tot een redelijk grote plant, maar daar is de opbrengst dan ook naar!

Karakter en smaakbeleving
De smaak van Burmese Kush is peperachtig en wanneer je haar proeft weet je al dat het effect heftig zal zijn. Ze brandt snel op en produceert dikke en zware rook, waarvan je waarschijnlijk moet hoesten. Hoewel de plant zelf voornamelijk Sativa is, bestaat het effect grotendeels uit de rustige Indica invloeden. Burmese Kush heeft een mega krachtig effect. Het werkt zelfs bij de meest hevige pijnen. Het roken van Burmese Kush geeft je rust, ontspanning, inspiratie, diepe gedachtes en een krachtige stone.

Unieke eigenschappen
Ontzettend krachtig effect
Dikke en zware rook