Kera seeds - White Widow Auto

Feminized autoflower

Kera seeds - White Widow Auto
€ 6,- *Prices include VAT
Article codeZKS42
De White Widow is een echte klassieker.
Deze legendarische cannabisplant is er nu ook in de autoflowering variant, uiteraard een kloon van de White Widow in originele vorm.
De meest populaire cannabissoort ter wereld is nu dus nog makkelijker te kweken!

Uiteraard duurt het niet lang voordat deze White Widow variant straks ook in alle Nederlandse coffeeshops te koop is. Deze White Widow auto wiet zaden hebben een sneller resultaat dan de originele White Widow zaadjes, na amper 75 dagen kun je gaan oogsten. De zelfbloeiende eigenschap is naast het iets kleinere formaat het enige verschil van deze nu ook al legendarische White Widow autoflowering wiet zaden.

Herkomst
White Widow AUTO is ontstaan uit een kruising tussen een Zuid Indiase Indica, een Braziliaanse Sativa en uiteraard de Ruderalis. Met geen andere soort zaden te vergelijken en heeft het in zich om ook weer een echte Hollandse klassieker te worden. Mocht je deze Kera White Widow wietzaden kopen krijg je zeker geen spijt, want ze zijn makkelijk te kweken en dat met een hoge opbrengst!

Kweekeigenschappen
Stond de originele White Widow al bekend als een makkelijk te kweken plant, dan is het met deze White Widow autoflowering wiet zaden al helemaal een peulenschil. De bloeiperiode is verkort naar zo'n 7 tot 8 weken en biedt je de kans om meerdere ronden te kweken. De autoflowering White Widow is immers ongevoelig voor licht en kan goed tegen het mildere Noord-Europese klimaat. Zon en warmte geven uiteraard altijd een mooiere opbrengst maar we weten dat dit in Nederland nu eenmaal moeilijk te garanderen valt. Bij buitenkweek groeien ze tot maximaal zo'n 90 centimeter en leveren je een goede opbrengst. Het is een ontzettend makkelijke plant en dan ook dé perfecte plant voor je eerste kweek. Koop White Widow auto cannabis zaden en ga meteen aan de slag!

Effect en smaakbeleving
De White Widow is niet voor niets zo ontzettend populair onder de rokers. De White Widow AUTO heeft ook deze frisse citrusachtige aroma van de White Widow evenals de zoete fruitige smaak. Een bijzondere smaakbeleving die zorgt voor een heerlijke high in je hoofd. Je lichaam ervaart echter wel een heftig stoned effect, dit heeft alles te maken met het explosieve effect wat deze White Widow AUTO teweeg brengt. Iets waar de White Widow om bekend staat, net als haar hoge opbrengst en makkelijke kweekeigenschappen.