Kera seeds - Medical Skunk

Medical Feminized

Kera seeds - Medical Skunk
€ 6,- *Prices include VAT
Article codeZKS29
Skunk is één van de meest klassieke cannabissoorten ter wereld en wordt vaak gebruikt als basis voor vele andere soorten omdat ze ontzettend goede genetica heeft. Ze staat bekend om haar zoete smaak en grote buds die zorgen voor een enorme oogst.

Herkomst
Deze superieure klassieker is een kruising van 35% Sativa en 65% Indica. De Skunk is afkomstig van Sativa dominante Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse ouders. Skunk wordt steeds populairder en ze wordt ook steeds weer verbeterd. Skunk is erg geschikt voor medische doeleinden.

Kweekeigenschappen
Skunk kan gebruikt worden voor binnenkweek en buitenkweek. Het is een sterke en robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels en ziektes. Skunk is dus ook geschikt voor de beginnende teler. Ze kan zowel in warmere als in koudere klimaten gekweekt worden, want ze is niet gevoelig voor kou en regen. De plant blijft relatief klein (bij binnenkweek hoogstens anderhalve meter), maar door de reusachtige buds is de opbrengst toch hoog. De plant heeft een korte bloeitijd van ongeveer 8 weken. Tijdens de bloeiperiode produceert de Skunk plant in een rap tempo robuuste stammen en takken, waaiervormige bladeren en reusachtige toppen. Voor een optimale smaakervaring raden wij aan om Skunk na ongeveer 7 tot 8 weken bloei te oogsten, maar als je voor een iets heftiger effect wilt gaan, kun je haar nog een weekje langer laten bloeien.

Effect en smaakbeleving
Ook de rookervaring van Skunk is heerlijk en heftig. De smaak is uniek en herkenbaar; zwaar, zoet en fruitig. Meteen na het roken krijg je een heldere high in je hoofd, de zware lichamelijke stone komt vaak iets later. De Skunk is perfect in balans. Het is echt een soortje dat je minimaal één keer in je leven geprobeerd moet hebben, al zal het vast niet bij één keer blijven. Op medisch gebied wordt Skunk gebruikt bij stress en angst.

Unieke eigenschappen
Robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels
Kan goed tegen kou en regen
Herkenbare zoete geur en smaak

Specifications

Type Medical
Flowering time up to 8 weeks, 8 to 10 weeks
THC Low
CBD High
Height inside <60cm, 60cm-80cm, >80cm
Height outdoor >100cm
Harvest month October
High yield inside 400-500 g/m², 500-675 g/m²
high yield outdoor 400-500 g/plant, 500-600 g/plant
Suitable for in and outdoor, outdoors, Indoors
Sativa - Indica

All Tags