Kera seeds - Jack Herer

Feminized

Kera seeds - Jack Herer
€ 6,- *Prices include VAT
Article codeZKS33
Jack Herer zaadjes zijn een kruising van Haze met Red Skunk. De Jack Herer wietplant dankt zijn naam aan de auteur van het boek 'De Keizer zonder kleren', in het Engels 'The Emperor wears no clothes' genoemd. In dit boek schrijft Jack Herer over het belang van cannabis in de wereld. Hij is niet alleen een cannabisactivist, maar ook een politicus. In 1988 en 1992 deed hij mee aan de verkiezingen in Amerika. Hij pleitte voor legalisatie van cannabis.

Kweekeigenschappen
Jack Herer wiet zaden groeien uit tot een middelgrote plant met een relatief korte bloeitijd variërend van 50 tot 70 dagen. Afhankelijk van hoeveel planten er op 1 vierkante meter geplaatst worden, kunnen de planten al snel 1 meter hoog worden. De opbrengst kan enorm hoog zijn als de kweekomstandigheden gunstig zijn en er genoeg aandacht aangegeven wordt. Wanneer die balans perfect is, komt de plant volledig tot zijn recht.

Effect en smaakbeleving
Niet voor niets wordt de Jack Herer wereldwijd als één van de beste cannabissoorten gezien. Het effect is sterk. De high is zwaar en wordt vooral in het hoofd waar genomen, het geeft je veel energie. De high wordt ondersteund door een intense body-buzz met een kracht alsof er een aardbeving plaatsvindt. Het lijkt erop dat de aarde onder je voeten gaat schudden, dit kan zeer aangenaam zijn wanneer je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je hoofd zich in de wolken bevindt. De smaak van de plant kan het beste omschreven worden als een spicy-, citroen-, haze-achtige smaak.

Unieke eigenschappen
• Eén van 's werelds meest bekende en beste cannabissoorten
• Heeft al vele prijzen in de wacht gesleept
• Zorgt voor sterke en langdurige effecten Jack Herer wietzaden kopen doe je hier gemakkelijk en snel.

Laat deze kans niet liggen om zelf de effecten van deze geweldige plant te evenaren.
Niets lekkerder dan cannabis dat je zelf gekweekt hebt.
Koop Jack Herer cannabis zaden vandaag nog en geniet snel van de fantastische effecten die deze plant je te bieden heeft.