Kera seeds - Greengo Bio Haze Auto

Feminized autoflower

Kera seeds - Greengo Bio Haze Auto
€ 7,50 *Prices include VAT
Article codeZKS45
Kera Greengo Bio Haze AUTO
Als je een beetje bekend bent met wiet dan weet je dat de Haze een van de meest populaire soorten is.
Wij zijn opzoek gegaan naar de beste variant en hebben de Kera Greengo Bio Haze AUTO ontwikkeld.

Dit is een nieuwe soort autoflowering die wij na zorgvuldig onderzoek en oog voor de beste kwaliteit op de markt brengen. Een vondst dus! Waarom? Omdat het een makkelijk te kweken wietplant is, je hoeft er niet veel tijd aan te spenderen, hij bloeit automatisch en hij is snel klaar voor de oogst. Met Greengo Bio Haze autoflowering Wiet Zaden heb je namelijk het genot van het kweken van een topkwaliteit Haze maar ben je er zeker van dat het niet teveel werk kost.

Herkomst
De Kera Greengo Bio Haze AUTO is onze eigen variant op de bekende cannabis soort 'Haze' en lijkt op onze Greengo Bio Haze. Maar het voordeel van de Greengo Bio Haze Autoflowering is dat het een soort is die automatisch bloeit: een Ruderalis mix. Overtuigd? Koop Greengo Bio Haze auto cannabis zaden om zelf deze nieuwe variant te ontdekken.

Kweekeigenschappen
De Kera Greengo Bio Haze AUTO is een plant met een hoge opbrengst voor de buitenkweek. De plant wordt met de juiste zorg tussen de 110 en 180 cm groot en heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken. De beste oogstmaand voor de Greengo Bio Haze auto wiet zaden is oktober. Het is een makkelijk te kweken wietplant die snel klaar is om te oogsten, perfect voor buiten!

Smaakbeleving
De smaak is te vergelijken met onze Greengo Bio Haze. Ondanks dat het een autoflowering is, blijft de smaak gelijk aan een normale Haze: verfrissend en met een verheffend high gevoel. Met Greengo Bio Haze auto zaadjes ben je dus niet alleen verzekerd van een snelle en lange bloeitijd, maar ook van de beste smaak.