Kera seeds - Dutch Power Auto

Feminized autoflower

Kera seeds - Dutch Power Auto
€ 6,- *Prices include VAT
Article codeZKS39
Herkomst
De originele Dutch power plant bestaat grotendeels uit een mix van Afrikaanse Sativa's met een vleugje Indica. Deze powerflower autoflowering wiet zaden zijn daar weer een variant op, gemixt met de Ruderalis plant. De laatste plant zorgt dan weer voor het autoflow effect wat deze plant uiteindelijk tot een sterke en makkelijk te kweken krachtpatser maakt. De autoflow van de Ruderalis plant zorgt ervoor dat deze automatisch in de bloei gaat, ongeacht het aantal zonuren. Eigenlijk kan het kweken van deze plant nooit mislukken! Koop Dutch power auto cannabis zaden als je van een stevigere wietsoort houdt.

Kweekeigenschappen
De Dutch power auto plant is een plant met een snelle groei en een geweldig aanpassingsvermogen. Zowel geschikt voor de binnenkweek, de buitenkweek als kweken in een kas. Ook zijn de dutch power auto wiet zaden geschikt voor kwekers van ieder niveau, voor de beginnende kweker maar ook de meest ervaren kweker. Denk eraan dat deze plant een zeer indringende sterke geur afgeeft, dus neem daar vast de nodige voorzorgsmaatregelen voor mocht je dit nodig achten. Deze dutch power auto wiet zaden doen er zo'n tien - twaalf weken over om uiteindelijk geoogst te kunnen worden. De planten groeien buiten tussen de vijftig centimeter en maximaal één meter hoog.

Effect en smaakbeleving
Deze Dutch power auto zaadjes groeien uit tot een stevige wiet, voor de liefhebbers van een krachtige uitwerking. De zachte bitterzoete smaak en milde aroma verraden nog niks, maar eenmaal geïnhaleerd brengt het een intense high teweeg. Veel kwekers prefereren een grotendeels sativa-achtige plant als deze Dutch power auto, vanwege deze ‘high’ die het voortbrengt. Deze high laat zich omschrijven als creatief, energiek en uitermate vrolijk. Ook op medisch gebied doet de Dutch power het goed, het wordt gebruikt bij stress, pijn en angstgevoelens.