Kera seeds - Critical

Feminized

Kera seeds - Critical
€ 7,50 *Prices include VAT
Article codeZKS03

Extra informatie

THC
16%
CBD
Laag
Opbrengst binnenkweek
550 – 600 gram per m2
Opbrengst buitenkweek
600 – 650 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek
80 – 140 cm
Hoogte buitenkweek
180 – 220 cm
Bloeiperiode
Ongeveer 7 weken
Oogstmaand
Eind september
Genetische achtergrond
Afghani X Skunk
Sativa - Indica
40% Sativa 60% Indica

Details

Critical is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is binnen no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft; een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers.

Herkomst
Critical is een soort die speciaal gekweekt werd voor de commerciële kweker. Ze is het betere tweelingzusje van de beroemde soort Big Bud. Critical is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk. De samenstelling is 60% Indica en 40% Sativa.

Kweekeigenschappen
Critical kun je zowel binnen als buiten kweken. Ze is niet gevoelig voor vocht en schimmels, dus je kunt haar rustig buiten zetten, maar binnen doet ze het ook erg goed. Critical is een snelle plant met een korte groei- en bloeiperiode. Van ontkiemen tot oogsten doet ze er ongeveer 70 dagen over. Critical is een kleine plant met grote lichtgroene bladeren. Dit betekent niet dat de opbrengst laag is, want de witte bloemen die de Critical produceert, zijn aan het einde van de bloeiperiode bedekt met grote kristallen die zorgen voor een hoge opbrengst. Met Critical kan het bijna niet mis gaan en de kwaliteit is altijd goed.

Effect en smaakbeleving
De sterke geur van Critical is heerlijk fruitig en bijzonder. De smaak is niet alleen muskusachtig, maar heeft ook hints van hout en citroen. De spannende Critical geeft heftige highs, die je het gevoel geven dat je de hele wereld aankunt. Op medisch gebied helpt Critical bij stress en pijn.
Unieke eigenschappen
  • Kleine plant met hoge opbrengst
  • Krachtig effect

Specifications

Flowering time up to 8 weeks
THC Medium
CBD Low
Height inside 60cm-80cm, >80cm
Height outdoor >100cm
Harvest month September
Suitable for in and outdoor, outdoors, Indoors