Spliff GOLD Dutch Automatic

5 Stuks Gold line, gefeminiseerde zaden, Buiten NL autoflower

Stuks
Spliff GOLD Dutch Automatic
Spliff GOLD Dutch Automatic
24.90 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895070
Dutch Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Ruderalis x Northern Light x Santa Maria x Afghani Gold. Fruitig, bloemig aroma en smaak. Snelle, makkelijke autoflowering soort: van zaad tot oogst in 10-11 weken. Eén hoofdtop. Eerste bloeiverschijnselen na 2.5 week. Typische Indica stoner.

Onze Dutch Automatic bestaat uit Northern Light, Ruderalis, Santa Maria en Afghani Gold. Door de Ruderalis genetica is deze soort ook uitermate geschikt om buiten te kweken in landen die noordelijker gelegen zijn. Ze is een 55% Indica plant en heeft een behoorlijk THC niveau van tussen de 10 en 15% en een hoog CBD gehalte voor een autoflowering soort.

Door haar zeer korte groeifase is Dutch Automatic een korte, compacte plant die veel bladeren vormt en één hoofdtop met een spaarzaam aantal zijtakken. Zet haar bij voorkeur op een 18/6 schema. Na ongeveer 2.5 - 3 weken zal ze eerste bloeiverschijnselen tonen. Zowel de bladeren als de toppen hebben een lichtgroene kleur met uitzondering van één donkerder fenotype. Doordat deze soort erg stabiel is, is Dutch Automatic zeer geschikt voor SOG.

Dutch Automatic produceert zware, compacte toppen met een fruitig, bloem-achtig aroma en een lichte skunk toon. Het is een zacht rokertje met een typische indica body stone.  Geschikt voor medicinaal gebruik tegen ADHD, de ziekte van Crohn, angst en paniekaanvallen.