Spliff Gold Bar Kush

5 Stuks hybrid

Spliff Gold Bar Kush
Spliff Gold Bar Kush
32.50 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZ895089
Gold Bar Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Medical Kush x Orange Bud. Korte, volle soort met een extreem sterke sinaasappel geur. Geweldige combinatie van sinaasappel en kush smaken. Vrolijke, energieke high met een kalmerende body stone.

Door onze Medical Kush met Orange Bud te kruisen hebben we een levenslustige Kush hybride gecreëerd die de unieke smaken van deze beide soorten combineert en een significant hogere opbrengst en betere top structuur heeft dan haar ouders. De sterke citroengeur van Medical Kush wordt dankzij de Orange Bud genetica aangevuld door een scherp sinaasappelaroma met als resultaat een unieke exotische Kush soort.

Gold Bar Kush groeit snel en is erg stabiel. De internode afstanden zijn erg consequent, waardoor ze zelfs onderin de plant mooie, met kristallen bedekte toppen ontwikkelt. Deze soort bloeit met 65 dagen iets langer dan de gemiddelde Kush soort, maar is niet moeilijk om te kweken. Zowel hoge als lage hoeveelheden voeding zijn geen probleem. De makkelijk te oogsten toppen zijn fel groen met dikke oranje haren en lijken op skunk wat betreft topstructuur.

De diepe, scherpe sinaasappel en citrus geur en smaak worden gevolgd door een romige kush nasmaak. Gold Bar Kush zorgt voor een actief dromerig effect en heeft een zeer kalmerende, maar niet overweldigende stone. Deze soort is bij uitstek geschikt voor het bestrijden van stress, chronische pijn, depressie en een gebrek aan eetlust.