Sjoppie - LA Widow

Feminized

Sjoppie - LA Widow
vanaf € 5,95 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZdsKS15
LA Widow

THC                        20%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        Medium
Opbrengst buitenkweek        Medium
Hoogte binnenkweek        60 – 90 cm
Hoogte buitenkweek        100 – 150 cm
Bloeiperiode                8 - 9 weken
Oogstmaand                Oktober
Genetische achtergrond        Bubba Kush X White Widow
Sativa - Indica                25% Sativa 75% Indica

Details
LA Widow is een makkelijk te kweken plant, die aan het einde van haar bloeitijd prachtige kleuren krijgt. De smaak van LA Widow is uniek en geliefd door velen; zoet, fruitig en nootachtig.

Herkomst
LA Widow is een soort die is ontstaan na een kruising tussen Bubba Kush en White Widow. De samenstelling van LA Widow is 25% Sativa en 75% Indica. De invloeden van de Bubba Kush zien we terug in het ontspannende, narcotische en langdurige effect. LA Widow is dan ook erg geliefd bij mensen die lijden aan slapeloosheid en stress.

Kweekeigenschappen
Dankzij de kruising met White Widow is LA Widow een plant die gemakkelijk te kweken is en van gemiddelde hoogte wordt. De plant groeit struikachtig, met brede gekartelde bladeren die elkaar overlappen. Je hoeft er niet extreem veel aandacht aan te geven en dat is maar goed ook, want als je haar gerookt hebt, zal je daar niet meer toe in staat zijn. Ze is geschikt voor zowel binnenkweek als buitenkweek. Bij buitenkweek kan ze in oktober geoogst worden. De bloeitijd van LA Widow is 8 tot 9 weken. Aan het einde van haar bloeitijd krijgt ze mooie kleurtjes.

Effect en smaakbeleving
LA Widow is een heftige Indica. Het is een echte bankhanger die een ontspannend en narcotisch effect geeft. Als je verzekerd wil zijn van een goede nachtrust, kun je haar voor het slapen roken. Het is een genot om LA Widow te roken, want de smaak is echt heerlijk. Fruitig zoet en met hints van bessen, macadamia noten en butterscotsch. Op medisch gebied wordt LA Widow gebruikt bij slapeloosheid en stress.

Unieke eigenschappen
Werkt ontspannend en narcotisch
Heerlijke smaak