Sjoppie - Cherry Grapefruit

Feminized

Sjoppie - Cherry Grapefruit
vanaf € 5,95 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZdsKS16
Cherry Grapefruit

THC                        20%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        Medium
Opbrengst buitenkweek        Medium
Hoogte binnenkweek        90 – 150 cm
Hoogte buitenkweek        120 – 250 cm
Bloeiperiode                Ongeveer 9 weken
Oogstmaand                Oktober
Genetische achtergrond        Chemdawg X Sour Diesel X OG Kush X White Widow
Sativa - Indica                40% Sativa 60% Indica

Details
Cherry Grapefruit is ontstaan uit een kruising tussen de welbekende White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel en door van al deze soorten de beste eigenschappen mee te geven, hebben we een super soort gecreëerd.

Herkomst
De fruitige Cherry Grapefruit is voor 40% Sativa en 60% Indica. Deze unieke soort is een kruising tussen de legendarische White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel. Ze heeft van al deze planten de beste eigenschappen meegekregen. Het is dus niet gek dat de Cherry Grapefruit erg populair is in Canada en de Verenigde Staten. Hat zal waarschijnlijk niet meer lang duren voordat Cherry Grapefruit de hele wereld veroverd. Op medisch gebied staat Cherry Grapefruit bekend om haar spierontspannende en pijnstillende werking.

Kweekeigenschappen
Dankzij de invloed van White Widow is Cherry Grapefruit een plant die gemakkelijk te kweken is en een hoge opbrengst heeft. Dankzij de Indica invloeden bloeit en groeit de Cherry Grapefruit snel. Tijdens de bloeiperiode kunnen sommige planten paarse, rode en blauwe kleuren vertonen, die erg intens kunnen worden, vooral wanneer ze buiten gekweekt worden in landen met een kouder klimaat. De plant kan erg hoog worden, dus dit moet je tijdens het kweken onder controle proberen te houden.

Effect en smaakbeleving
Cherry Grapefruit is een samenstelling van verschillende smaken. Ze heeft smaak meegekregen van OG Kush, Chemdawg en Sour Diesel. Cherry Grapefruit is een Sativa dominante spice mix met afgeronde geuren en een extreem fruitige smaaksensatie. Na het roken ervaar je een ware headbuzz, maar toch ook geheel lichamelijke ontspanning. Het Skunk gedeelte zorgt ervoor dat je goed gehumeurd wordt, terwijl het Indica deel je lichaam probeert te mobiliseren.

Unieke eigenschappen
Extreem fruitig
Heerlijke headbuzz en lichamelijk ontspanning