Sjoppie - California Nugget

Feminized

Sjoppie - California Nugget
vanaf € 5,95 *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZdsKS17
California Nuggets

THC                        19%
CBD                        Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek        High
Opbrengst buitenkweek        High
Hoogte binnenkweek        90 – 120 cm
Hoogte buitenkweek        120 – 170 cm
Bloeiperiode                Ongeveer 9 weken
Oogstmaand                Oktober
Genetische achtergrond        Sour Diesel X White Widow
Sativa - Indica                65% Sativa 35% Indica

Details
California Nugget een favoriete soort van zowel rokers als kwekers. Ze is vooral populair door haar unieke karakter en het feit dat ze je in een ontzettend goed humeur kan brengen.

Herkomst
De opwekkende California Nugget is samengesteld uit 65% Sativa en 35% Indica. Het is een kruising tussen de bekende White Widow en Sour Diesel. De Sour Diesel heeft gezorgd voor de herkenbare petroleumachtige geur en dankzij de White Widow is ze gemakkelijk te kweken en ben je gegarandeerd van een goede opbrengst.

Kweekeigenschappen
California Nugget is, dankzij de kruising met White Widow, een makkelijk te kweken plant met een hoge opbrengst. De bloeitijd is ongeveer 8 weken en je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, maar bij buitenkweek heeft ze wel een warmer klimaat nodig om optimaal te presteren. Ze is dan in oktober klaar voor de oogst. Haar buds zullen dan harsachtig zijn en prachtig glinsteren.

Effect en smaakbeleving
De aan Sour Diesel te danken indringende petroleumachtige en chemische geur zorgt voor een zeer verassend en uniek effect dat je in een andere soort niet zomaar zult tegenkomen. De smaak is kruidig en zuur. Het effect is meteen merkbaar en je voelt je lichaam na de eerste hijs al ontspannen. Je lichaam wordt er lekker lui en ontspannen van, maar je geest wordt blij, energiek en creatief. California Nugget zorgt ervoor dat je tegelijkertijd ontspannen en actief kunt nadenken.

Unieke eigenschappen
Petroleumachtige geur
Bijzonder effect: ontspannen en actief