Kera seeds - White Widow

Feminized

Kera seeds - White Widow
€ 6,- *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZKS01
THC
19%
CBD
Gemiddeld
Opbrengst binnenkweek
450 – 500 gram per m2
Opbrengst buitenkweek
550 – 600 gram per gedroogde plant
Hoogte binnenkweek
60 – 100 cm
Hoogte buitenkweek
150 - 200 cm
Bloeiperiode
8 - 9 weken
Oogstmaand
Eind oktober
Genetische achtergrond
Braziliaanse Sativa X Zuid Indiase Indica hybride
Sativa - Indica
60% Sativa 40% Indica

Details

White Widow is niet alleen de legendarische cannabisplant die in alle Nederlandse coffeeshops te koop is, maar het is ook de meest populaire cannabissoort ter wereld. Reden genoeg om deze soort zelf eens te kweken!

Herkomst
White Widow is een Hollandse klassieker die ook op Hollandse ondergrond is ontstaan uit een kruising tussen een Braziliaanse Sativa en een Zuid Indiase Indica hybride. Deze beroemdste cannabisplant aller tijden heeft dan ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de 1e prijs in de High Times Cannabis Cup van 1995.

Kweekeigenschappen
De White Widow is de perfecte plant voor je eerste kweek. Zelfs met weinig aandacht zal ze het goed doen. Het is een ontzettend makkelijke plant met een goede opbrengst. De bloeiperiode is 8 tot 9 weken. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken en ze groeit ook in het Noord-Europese klimaat, maar probeer ervoor te zorgen dat ze dan genoeg zon en warmte krijgt, want in een warmer klimaat zal ze namelijk een hogere opbrengst geven. Bij buitenkweek kan ze wel 2 meter hoog worden en bij binnenkweek wordt ze ongeveer 1 meter hoog. Haar legendarische stevige toppen zijn omringd met oogverblindende witte kristallen, vandaar ook de naam White Widow.

Effect en smaakbeleving
De makkelijk te kweken White Widow staat niet alleen bekend om haar hoge opbrengst, maar ook om haar explosieve effect. Nadat je de lekkere frisse en fruitige smaak van White Widow geproefd hebt, zul je zeker begrijpen waarom ze zo populair is. Het is een bijzondere smaak die je lang bij zal blijven. Na het roken voelt je lichaam heerlijk uitgerust aan. Je lichaam ervaart een heftig stoned gevoel, maar in je hoofd ervaar je een heldere high. Op medisch gebied wordt White Widow gebruikt bij pijn en slapeloosheid.

Unieke eigenschappen
  • Beroemdste en meest legendarische cannabisplant allertijden
  • Nederlandse roots
  • Ideaal voor beginnende kweker
  • Hoge opbrengst en explosief effect

Technische Daten

Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC High
CBD Medium
Hoogte binnen <60cm, 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Geeignet für Binnen en buiten, im Freien, drinnen
Sativa - Indica 60% Sativa 40% Indica