Kera seeds - Super Silver Haze

Feminized

Kera seeds - Super Silver Haze
€ 8,- *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZKS34
De Super Silver Haze wietplant is een hoog kwalitatieve plant en behoort tot één van de meest bekende Haze soorten.
De plant is sterk en duurzaam en ze staat bekend om haar langdurige en heftige effecten.
Super Silver Haze wietzaden kopen doe je hier, ervaar zelf de effecten van deze plant.

Herkomst
De Super Silver Haze zaadjes zijn een kruising van Skunk, Northern Lights en Haze. De plant is met 75% voornamelijk een Sativa plant en ze bestaat voor 25% uit Indica. De hybride plant heeft al vele prijzen in de wacht gesleept, zoals drie keer de 1e plaats in de High Times Cannabis Cup. We merken niet voor niets dat het één van de meest gewilde planten is, koop Super Silver Haze cannabis zaden daarom vandaag nog.

Kweekeigenschappen
De Super Silver Haze wiet zaden kunnen zowel binnen als buiten geteeld worden. In vergelijking met andere cannabisplanten is de bloeiperiode niet heel kort. Je moet uit gaan van zo'n 10 tot 11 weken. Wanneer je de Super Silver Haze zaadjes buiten teelt, kun je in midden oktober oogsten. Houdt er rekening mee dat de Super Silver Haze wietplant flink wordt. Het beste groeit de plant in een warm en tropisch klimaat. De toppen zijn met kristallen bedekt en zorgen voor het einde van de bloeiperiode voor een zilverachtig uiterlijk, vandaar ook de naam.

Effect
Wanneer de Super Silver Haze wiet zaden zijn uitgegroeid tot een volledige plant kun je gaan genieten van de effecten. Als eerste ervaar je de geur en de smaak. Deze kan het best omschreven worden als een krachtige aroma van een frisse fruitige smaak, met dennenhoutextract en een vleugje diesel. De plant geeft je veel energie, maakt je zorgeloos en blij. Het prikkelt je creativiteit en het werkt kalmerend. De effecten beginnen goed te werken na 20 minuten. Ook geeft het medicinale effecten, het werkt bijvoorbeeld goed tegen stress, depressies en weinig eetlust.

Unieke eigenschappen
• Vele prijzen in de wacht gesleept
• Opbrengst na bloeiperiode is enorm
• Zorgt voor langdurige en sterke effecten Super Silver Haze Wietzaden kopen doe je hier gemakkelijk en snel.

Ben jij nu ook zo benieuwd naar de effecten van deze hybride plant?
Koop Super Silver Haze cannabis zaden dan vandaag nog.
Het is even wachten totdat de zaden zijn uitgegroeid tot een volledige plant, maar het is het wachten zeker meer dan waard!