Kera seeds - N.L.X. Diamond AUTO

Feminized

Kera seeds - N.L.X. Diamond AUTO
€ 6,- *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZKS11
NLX Diamond AUTO is één van de meest veelbelovende autoflowering planten verkrijgbaar! Die moet je dus zeker eens proberen!

Herkomst
NLX Diamond AUTO is een makkelijk te kweken soort die geboren is uit een kruising tussen zeven generaties Northern Light en een Ruderalis plant.
Hierdoor is een geweldige autoflowering plant ontstaan, met de klassieke en beste kenmerken van Northern Light. Deze moet je dus zeker eens proberen!

Kweekeigenschappen
NLX Diamond AUTO wordt, voor een autoflowering soort, een hoge en brede plant. Je kunt erop rekenen dat ze ongeveer 80 centimeter groot wordt en volle en lange zijtakken ontwikkeld die grote buds leveren. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de NLX Diamond AUTO volgroeid is en je haar kunt oogsten. Omdat het een krachtige en snelgroeiende plant is, kun je haar bijvoeden met bloei- en groeivoeding, maar pas dan wel op voor overbemesting.

Effect en smaakbeleving
NLX Diamond AUTO heeft een klassieke geur en smaak; kruidig, pittig en zoet. Het effect is sterk, maar zeker niet te sterk. NLX Diamond AUTO is mooi in balans. Je wordt er niet extreem stoned van, maar na het roken kun je heerlijk ontspannen en rustig nadenken. NLX Diamond werkt erg goed bij stress.

Unieke eigenschappen
Gebalanceerd effect
Klassieke geur en smaak

Technische Daten

Art Autoflowers