Kera seeds - Bubblegum

Feminized

Kera seeds - Bubblegum
€ 8,- *Preise inkl. MwSt.
ArtikelcodeZKS24
Bubble Gum
Onder rokers staat Bubblegum bekend om haar unieke, sappige smaken en haar krachtige, euforische highs. Hoewel ze geroemd wordt om haar Sativakwaliteiten, veroorzaakt Bubblegum ook een sterke, lichamelijke stone. De mix van een hoogvliegende high maakt Bubblegum de perfecte soort voor een allround ontspanning - uitstekend om met vrienden te delen of om wat voor jezelf te bewaren voor op een regenachtige dag. Vanuit een medisch perspectief gezien staat Bubblegum erom bekend dat ze stress, angst en pijn vermindert. Ze is erg krachtig en kan makkelijk diegenen verdoven die behoefte hebben aan emotionele en fysieke ontlasting.

Herkomst
Bubblegum is een plant met Amsterdamse genen. Het genenpakket is meer uit Sativa dan uit Indica samengesteld, maar het effect is een zeer plezierige mix van stoned en high zijn.

Kweekeigenschappen
Bubblegum kan op twee manieren groeien. Als een plant met een lange paalachtige structuur met een minimale hoeveelheid zijtakken of als een kerstboom met veel meer vertakkingen. Als ze op de eerste manier groeit, dan wordt over het algemeen aangeraden om een vroege bloei te stimuleren door te knippen, een sea of green methode is goed geschikt hiervoor. Degenen met vertakkingen kun je laten rijpen, en hoewel dit langer duurt zul je veel betere resultaten zien met betrekking tot de oogst. In het algemeen heeft een pure Bubblegumplant in de binnenkweek 56-63 dagen nodig en zou ze in de buitenkweek midden/eind oktober klaar moeten zijn voor de oogst. Binnen bedraagt de opbrengst ongeveer 300-450 g/m², afhankelijk van de omstandigheden. Ze is een geweldige keus voor de kenners en zal goed passen in ieders speciale collectie. Als je haar binnen kweekt geeft een kweekmethode met aarde de beste resultaten over het algemeen.

Unieke eigenschappen

  • Dicht opeengepakte toppen
  • Herkenbare zoete geur en smaak
  • Veel zijvertakkingen


Technische Daten

Art Cup Winnaar
Bloeitijd 8 tot 10 weken
THC High
CBD High
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Opbrengst binnen 300-400 g/m²
Opbrengst buiten 400-500 g/plant
Geeignet für Binnen en buiten, im Freien, drinnen
Sativa - Indica 60% Sativa 40% Indica

Alle Tags